Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли сподели очакванията си за утрешния

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли сподели очакванията си за утрешния
Коментари Харесай

Пиоли: Милан заслужава да продължи напред в Шампионска лига

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли показа упованията си за утрешния дуел против Република България Залцбург в груповата фаза на Шампионската лига.

Милан претърпя проваляне с 1:2 от Торино през уикенда в италианската Серия А, само че в този момент Пиоли се надява отборът да остави отрицателните резултати в предишното.
 Стефано Пиоли подписа нов контракт с Милан
Стефано Пиоли подписа нов контракт с Милан

Остава в клуба до лятото на 2025 година

" Победата ще значи доста за нас, тъй като нашата цел е да продължим в идващия стадий на Шампионската лига. Мисля, че заслужихме този късмет. Тимът знае по какъв начин да се оправи с огромната отговорност. И преди сме играли значими и тежки мачове. Наясно сме с компликациите, само че сме доста стимулирани ", разяснява наставникът на конференцията преди дуела в Милано.

" Разочаровани сме от резултата в неделя, само че в този момент сме съсредоточени върху утрешния дуел. Не мислим по какъв начин ще излезем на терена и ще пестим сила, целейки се в тъждество. Готвим се да нападаме и би трябвало да го създадем добре - плътно и уравновесено. Отборът на Република България Залцбург може да бъде доста рисков на контраофанзива, само че ние би трябвало да играем по този начин както знаем и можем ", сподели още Стефано Пиоли.

" Много съм удовлетворен от подновяването на контракта ми. Благодарих на управлението и футболистите, тъй като без тях това нямаше да е допустимо. Сега е моментът да покажем, че пътят, по който сме поели ще ни помогне да напреднем като тим. Изключително доста се стремим към подобен напредък ", добави Пиоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР